Зараз читаєте
Богослужіння у 27 неділю після святої П’ятидесятниці

Богослужіння у 27 неділю після святої П’ятидесятниці

Сьогодні, у 27 неділю після святої Пятидесятниці, Свята Православна Церква знову возносить свої молитви до Господа Бога за весь світ, за такий довгоочікуваний мир у нашій Держава Україні, за кожну душу яка із надією очікує спасіння. За немічних і вбогих, за подорожніх та плаваючих у морі, за хворих і тих, що зневірились, за мир і єдність церков…

У храмі святих Жінок Мироносиць у цей день було звершено дві Божественні Літургії. Перша, яка розпочалась о 07:00 год., та пізня о 09:00 год. Звершив Божественні Літургії настоятель храму, митрофорний протоієрей Роман Будзинський. Під час богослужіння вірні мали можливість приступити до святих таїнств Сповіді та Святого Причастя.

Після Літургії прихожани храму привітали свого настоятеля, протоієрея Романа, із днем небесного покровителя, пам’ять якого Православна Церква вшановувала напередодні – в суботу.

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail”]

Нехай Господь сподобить нас і на цей тиждень миру, міцного здоровя та у кріпості сил зустріти наступну неділю, де ще і ще раз, із теплими молитвами у серці вознесемо Йому славу, честь та подяку за все наше життя.

Дивитися також

Слава Ісусу Христу!

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку