Зараз читаєте
Кримінальна Тернопільщина: Різниця очевидна — СВЯТОСЛАВ і ЕПІФАНІЙ

Кримінальна Тернопільщина: Різниця очевидна — СВЯТОСЛАВ і ЕПІФАНІЙ

Блаженніший Святослав зустрінеться з обдуреними парафіянами церкви Пресвятої Трійці під час свого візиту до Тернополя

Цими вихідними Тернопіль відвідає глава УГКЦ Блаженніший Святослав. У рамках свого візиту він зустрінеться із парафіянами Церкви Пресвятої Трійці УГКЦ, які обурені будівництвом багатоповерхівки нa території , що нa стику вулиць Чaйковського, Мaлишкa тa Слівенської.

Про це повідомив  у мережі Facebook депутат Тернопільської обласної ради, а зараз військовий, який захищає Україну від ворога на фронті, Олег Любінський.

“Хороша новина прийшла з Києва: Блаженніший Святослав Шевчук, Голова Української греко-католицької церкви у ці вихідні приїздить до Тернополя. Попри свою зайнятість і обмежений час перебування, Блаженніший вислухає парафіян Тернопільсько-Зборівської єпартії церкви Пресвятої Трійці. Переконаний, що голова УГКЦ прислухається до слова правди з уст парафіян і поставить жирну крапку в цій афері з будівництвом багатоповерхового будинку на церковній землі, а зміна пароха церкви дозволить заспокоїти парафіян, дасть надію, що правда є, за неї варта боротися. Впевнений, що Блаженніший розбереться в цій ситуації і з Божою допомогою прийме правильне рішення. А ми, парафіяни церкви Пресвятої Трійці, замість скандальної багатоповерхівки, незабаром збудуємо відпочинковий сквер з дитячими та спортивними майданчиками. Тим більше, що прикладів успішної співпраці і об’єднання заради доброї справи у нашому краї непоодинокі”, – зазначив Олег Любінський.

Нагадаємо, для пaрaфіян хрaму новинa про будівництво багатоповерхівки стaлa неaбиякою несподівaнкою. Мешканці мікрорайону “Східний” кaжуть, нa зеленій зоні поблизу церкви плaнувaли облaштувaти духовний центр, aле у пaрохa Церкви Пресвятої Трійці УГКЦ Іллі Довгошиї, схоже, вже дaвно були інші плaни.

Блаженніший Святослав Шевчук на відміну від Епіфанія Думенка під час візиту на Тернопільщину налаштований відстояти майнові інтереси Церкви, а не шкурні приватні святих отців

Нагадаємо про раніше опубліковані статті Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія, підготовлені за розслідуванням голови цього Фонду Наталією Шевчук:

ПЦУ не потрібна святиня, де немає УПЦ МП?

Тихон Петранюк «запросив» митрополита Епіфанія на місце свого злочину

Піп-менеджер сам себе привітав – вгору сходами, що ведуть униз

Прораб божий

Тернопіль кримінальний/Тарас Петранюк – друга спроба «будівничого» Луганського і Бучацького

Дивитися також
Святитель Лука (Войно-Ясенецький): Геніальний лікар та приклад людської доброти

Церковний злочин ОНЛАЙН

Тихон Петранюк – рейдер ПЦУ

Пилите, Тихон, пилите земли – они золотые…

Тернопільська єпархія УАПЦ під проводом митрополита Макарія готує новий «лот» на продаж…

Що відрізняє керуючого Тернопільською єпархією ПЦУ Тихона від Митрополита Мефодія – до булави потрібно голови!

Джерело: Пресслужба Тернопільської Єпархії ПЦУ

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку