Зараз читаєте
Митрополит Епіфаній звершив молебень святим богоотцям Іоакиму та Анні як покровителям сім’ї

Митрополит Епіфаній звершив молебень святим богоотцям Іоакиму та Анні як покровителям сім’ї

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 22 вересня 2020 року, відповідно до розпорядження, звершив у кафедральному Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі молебень святим богоотцям Іоакиму та Анні як покровителям сім’ї із молитовними проханнями про мир та злагоду у родинах, добре виховання дітей, про духовні блага і земний достаток.

Його Блаженству співслужили братія Золотоверхої обителі, запрошене духовенство та виконуючий обов’язки голови Синодального управління у справах сім’ї священник Іван Гищук.

«Часто до наших храмів приходять за допомогою і розрадою люди, союз яких піддається різноманітним викликам. Тому найперше ми звертаємося до Господа, щоби милостивий Бог за молитвами Пресвятої Богородиці, святих праведних богоотців Іоакима і Анни та всіх святих зберіг і захистив українські сім’ї від ненависті та безвір’я, від егоїзму та насилля, від важких випробувань і поневірянь, навчив прислухатися одне до одного та будувати родинні стосунки на заповідях Євангельської Правди. Адже міцна родина – це також повага людей одне до одного, це постійне дбання про благо іншого, це емоційне здоров’я, це відсутність залежностей і зловживань», – сказав Предстоятель наприкінці відправи.

«Церква завжди виступала і буде виступати за підтримання традиційних сімейних цінностей, тому що сім’я – це не лише суспільна основа української держави, але і мала Церква. Тому сьогодні молимося, щоби зберіг Господь наші християнські родини в добрі, в мирі, любові та благоденстві», – підсумував Блаженнійший владика.

Дивитися також
Дізнайтеся про важливість свята Жінок-мироносиць та прийняття побажань здоров'я, щастя та перемоги для українських жінок.

Джерело Пресслужба Київської Митрополії ПЦУ

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку