Зараз читаєте
Митрополит Епіфаній очолив літургію на неділю про Страшний суд у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі

Митрополит Епіфаній очолив літургію на неділю про Страшний суд у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі

У третю підготовчу неділю до Великого посту, відому як неділя про Страшний суд, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній очолив Божественну літургію в кафедральному Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі.

Молитви за мир та освячення нового священика під час літургії в Свято-Михайлівському соборі

У третю підготовчу неділю до Великого посту, яка називається неділею про Страшний суд, 10 березня 2024 року, Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній очолив Божественну літургію у кафедральному Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі столиці.

Предстоятелю автокефальної Української Православної Церкви співслужили єпископ Васильківський Єфрем, єпископ Богуславський Арсеній, братія Золотоверхої обителі та запрошене духовенство.

Після читання Євангелія Його Блаженство виголосив першосвятительське слово проповіді та возніс особливу молитву до Господа в час, коли Батьківщина в небезпеці.

Також під час відправи лунали молитовні прохання за воїнів, які захищають Україну, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини і мирних жителів, які загинули під час війни.

Дивитися також

Окрім того, Митрополит Епіфаній звершив священничу хіротонію над студентом магістратури Київської православної богословської академії Миколою Лазариком.

Джерело: Українська Православна Церква/ Православна Церква України

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку