Зараз читаєте
Митрополит ПЦУ помолився за убієнними у Вінниці

Митрополит ПЦУ помолився за убієнними у Вінниці

Митрополит Вінницький і Барський Симеон звершив заупокійне богослужіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі Православної Церкви України м. Вінниці за убієнними, а також відправив молебень за здоров’я поранених. Митрополит Симеон висловив співчуття родинам загиблих і разом з духовенством та вірянами буде в наступні дні буде молитися за здоров’я усіх постраждалих внаслідок акту російського терору у Вінниці, повідомляє пресслужба єпархії.

«Боже покарання неодмінно досягне тих, хто вчиняє такі страшні вбивства у мирних містах і намагається залякати цими актами терору українців. Ворогу не вдасться, незважаючи на всі його зусилля, вбити прагнення до свободи, яке живе в серцях наших людей впродовж століть, і за яке ми боремось сьогодні. А Україна неодмінно переможе російського агресора!» – наголосив у своєму слові після молитви архієрей.

14 липня 2022 року російські війська завдали ракетного удару по м. Вінниці, внаслідок чого є поранені і загиблі. Ракети прилетіли в людне місце: поряд торговий центр, будинок офіцерів, пологовий будинок, медичний заклад, житлові будинки та інші цивільні об’єкти. Станом на 17:00 підтверджена інформація щодо 22 загиблих, серед яких троє дітей. Ще 39 людей вважаються зниклими безвісти. Близько 100 людей звернулися до медичних закладів за допомогою, з них 50 у важкому стані.

Дивитися також

Дівчинка Ліза, яку сьогодні вбили росіяни у Вінниці… Згодом стало відомо, що мама дівчинки померла у лікарні. Вічна пам’ять!

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку