Зараз читаєте
НАСТОЯТЕЛЬ З РОДИНОЮ ВІТАЄ СВОЮ ГРОМАДУ

НАСТОЯТЕЛЬ З РОДИНОЮ ВІТАЄ СВОЮ ГРОМАДУ

Христос Воскрес!

Возлюбленні у Христі дорогі брати і сестри!

У цей радісний і святий день, коли Пасхальна радість наповнює наші серця, я щиросердечно від усієї душі вітаю Вас з великим святом Світлого Христового Воскресіння.

Cповнені духовної радості, ми підносимо подяку Богу, який сподобив нас ще раз доторкнутися до таємниці Воскресіння Христового. Cвітла Пасхальна радість, спонукає кожного із нас ще раз замислитись над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного із нас жити благочестиво, та чинити добрі діла для наших ближніх.

Бог став людиною, страждав і був розпятий за нас людей, був похований і воскрес на третій день. Своїм Воскресінням із мертвих Спаситель зробив нас спадкоємцями вічного життя, і відкрив нам двері раю,які були зачинені від дня гріхопадіння першої людини.

Сьогодні, коли ми прямуємо світлими і радісними днями Святої Пасхи Господньої, я прошу Воскреслого Христа Спасителя і Бога нашого, щоб радість Воскресіння Його завжди освячувала наш український народ. 

Молитовно бажаю Вам добра, радості душевного спокою, міцного здоров’я і Божого Благословення у всі дні земного життя.

У ці святкові Пасхальні дні сердечно вітаю всіх з Пасхою Христовою, зичу всім миру Христового, миру, який дарує нам Христова перемога над злом і неправдою, миру, якого серед війни так щиро прагне кожне українське серце. Щиро бажаю вам благословенних Великодніх свят, смачного свяченого яйця та світлої пасхальної радості!

Дивитися також

Благодать Воскреслого Господа нашого Ісуса Христа нехай буде з усіма вами, y всі дні вашого життя.

Воістину Христос Воскрес!

Настоятель храму Святих Жон-Мироносиць

Митр.прот. Роман Будзинський

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку