Зараз читаєте
Освячення каплиці у Котові: Візит Митрополита Епіфанія в Хмельницькій єпархії

Освячення каплиці у Котові: Візит Митрополита Епіфанія в Хмельницькій єпархії

Благословення каплиці в с. Котів: Митрополит Епіфаній підкреслив важливість єдності та підтримки в боротьбі за майбутнє та нагородив воїнів. Ключові слова: Благословення каплиці, єдність, боротьба за майбутнє, воїни.

Духовний лідер ПЦУ звершив священну подію та закликав до єдності та підтримки у боротьбі

Предстоятель Православної Церкви України, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній, 14 жовтня 2023 року здійснив першосвятительський візит до Хмельницької єпархії.

У спільній службі з митрополитом Львівським і Сокальським Димитрієм, єпископом Хмельницьким і Кам’янець-Подільським Павлом, настоятелем храму протоієреєм Володимиром Марущаком і місцевим духовенством, Його Блаженство звершив освячення каплиці, яка була встановлена на території храму на честь Всіх святих землі Української.

Перед початком освячення діти влаштували зворушливе театралізоване дійство, присвячене боротьбі нашого народу проти російської агресії.

Після завершення служби Митрополит Епіфаній нагородив українських воїнів та благодійників храму і виголосив настановче слово.

Предстоятель підкреслив необхідність продовжувати молитву, допомагати нашим захисникам та потребуючим, оскільки саме в єдності та з Божою допомогою нам вдасться подолати поточні випробування.

Дивитися також
Президент підписав закон про перенесення дати Різдва та інших національних свят

“Ми не повинні розслаблятися, маємо робити все від нас залежне, оскільки сьогодні ми бачили прекрасних діток – наше майбутнє, які прагнуть жити вільно у своїй Богом даній країні. Тож ми боремося за наше майбутнє і ця боротьба завершиться перемогою”, – зазначив Блаженніший владика.

Джерело: Хмельницька єпархія УПЦ (ПЦУ)

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку