Зараз читаєте
Паломництво до Константинополя: Об’єднання Хмельницької єпархії УПЦ (ПЦУ) під патронатом Вселенського Патріарха Варфоломія

Паломництво до Константинополя: Об’єднання Хмельницької єпархії УПЦ (ПЦУ) під патронатом Вселенського Патріарха Варфоломія

Хмельницька єпархія автокефальної УПЦ (ПЦУ) відзначилася унікальним паломництвом до Константинополя, де віруючі здійснили не лише подорож, але й спільне богослужіння з Вселенським Патріархом Варфоломієм. З благословіння єпископа Павла пілігрими відзначили свято Святого Апостола Андрія та передали патріархові гетьманську булаву.

Участь у величному богослужінні та спільне звернення до святого апостола Андрія – українська подорож до Фанара

Хмельницька епархія ПЦУ взяла участь у важливому богослужінні у Константинополі, де спільно з місцевими віруючими вшанували святого апостола Андрія.

Під покровом Благословення Преосвященнійшого Павла, єпископа Хмельницького і Кам’янець-Подільського, Паломницький центр “Подільський Пілігрим” здійснив особливу подорож до Константинополя. Учасники подільського паломництва не лише здійснили паломницьку подорож, а й взяли участь у величному богослужінні, яке очолив великий духовний лідер – Його Всесвятість Вселенський Патріарх Варфоломій.

Це урочисте богослужіння відбулося в Патріаршому соборі на Фанарі під час свята Святого Апостола Андрія Першозванного. Упродовж цього події, віруючі представляли Єпископа Павла та Паломницький центр, передаючи Його Всесвятості гетьманську булаву.

Дивитися також

Святіший Владика обіцяв продовжувати молитви за благополуччя України та впевнено висловив віру у її перемогу. Ця зустріч виявилася символічним об’єднанням віруючих з різних куточків, де під покровом великого архієрея звучить спільне молитовне серце за мир та процвітання в Україні.

Джерело: Хмельницька єпархія УПЦ (ПЦУ)

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку