Зараз читаєте
Псалом 90

Псалом 90

Хто живе в помочі Всевишнього, під крівлею Бога небесного поселяться. Скаже Господеві: Заступник мій єси і прибіжище моє – Бог мій. І надіюся на нього. Бо він вирятує тебе від сіті ловця і від слова тривожного.

Плечима своїми тебе закриє і під крилами його будеш надіятися. Як зброя, оточить тебе істина його, не злякаєшся страху нічного. Ні стріли, що літає удень, ні мари, що в пітьмі блукає, ані напасті і бісу полуденного. Впаде побіч тебе тисяча, і десять тисяч – праворуч тебе; до тебе ж не приблизиться.

Однак ти очима споглянеш і відплату грішників побачиш. Бо ти, Господи, уповання моє. Всевишнього покляв ти, як прибіжище твоє. Не прийде до тебе зло і рана не доторкнеться тіла твого. Бо ангелам своїм заповість про тебе. Щоб хоронили тебе на всіх путях твоїх.

Дивитися також
Життя та місія апостола Юди: від невіри до мученицької смерті

На руках візьмуть тебе, щоб ти часом не спіткнув об камінь ногу твою. На гаспида і василіска наступиш, і потопчеш льва і змія. Бо на мене він уповав, і вирятую його, бо пізнав ім’я моє. Візве до мене, і почую його; з ним я у скорбі, і визволю його і прославлю його. Довгим віком обдарую його і явлю йому спасіння моє. Слава отцю і сину, і Святому Духові. Амінь.

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку