Зараз читаєте
РІЗДВЯНЕ ПРИВІТАННЯ!

РІЗДВЯНЕ ПРИВІТАННЯ!

У ці святкові дні ми знову подумки споглядаємо невимовну тайну Боговтілення. Бог із любові до нас зглянувся на Cвоє творіння, пославши у світ Свого Єдинородного Сина, який через втілення преображає кожного і все навколо, підносячи від земного до небесного.

В цей час вітаємо всіх з величним святом – Різдвом Христовим.

Нехай Богомладенець Ісус, що народився у Вифлиємі, оновить наші душевні і тілесні сили, дарує Свою Божественну допомогу.

Нехай же Різдво Христове надихає усіх Вас, дорогі браття і сестри, на подвиг, на терпіння, на любов, на добро. І тоді будемо йти у земному житті сміливо, нічого не боячись. Бо Бог з нами, тому ми співаємо «З нами Бог, розумійте народи і покоряйтеся, бо з нами Бог»!

У ці святкові дні сердечно вітаю усіх воїнів,волонтерів та добровольців, які захищають наш народ від агресора на східних теренах нашої України. Молитовно зичу нашим захисникам міцності духу, терпіння й утіхи від Бога. Вітаю зі святом усіх  представників  державної влади. Молитовно зичу, щоб лише любов до Бога і до українського народу керувала вашими вчинками. Від усієї душі вітаю всіх вірних парафії Жон-Мироносиць, жертводавців, доброчинців святого храму. Хай втілений Син Божий зміцнює і надалі нашу віру у перемогу добра над злом, укріпляє надію у краще майбутнє.

Дивитися також

Ще раз поздоровляю усіх Вас з празником Різдва Христового! Бажаю всім здоров’я, щастя, спасіння і успіхів у Ваших добрих справах і починаннях! Нехай Бог благословить усіх нас!

ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку