Зараз читаєте
Свято Успіння Пресвятої Владичиці нашої Богородиці!

Свято Успіння Пресвятої Владичиці нашої Богородиці!

Сьогодні у свято Успіння Пресвятої Владичиці нашої Богородиці, у храмі святих  Жінок Мироносиць, було звершено найбільшу службу, найбільше Таїнство яке Господь дарував нам на землі – святу Божественну Літургію. Вірні парафії у покорі сердець та зі смиренням приступали сьогодні у молитвах до святої Плащаниці Пресвятої Богородиці, яка було винесена напередодні свята на Всенічному Бдінні.
 
В цей день особливо хочеться привітати дитя Боже – Наталію Будзинську, яка сьогодні вперше сподобилась прийняти Таїнство Святої Сповіді. Нехай Всемилостивий Господь обдаровує рясними дарами Своєї Благодаті Наталю, а також і всіх хто сьогодні приступив до Таїнств Сповіді та Євхаристії.
 
Після Божественної Літургії, за давнім звичаєм українського народу,  було освячено зілля, яке вірні принесли у цей день.
 
Сьогодні також діти отримали благословення на навчання на наступний навчальний рік і від настоятеля парафії, протоієрея Романа Будзинського, отримали подарунки.
 
Нехай молитва яку ми всі сьогодні возносили у нашому храмі буде прийнята Господом Богом і за заступництвом Пресвятої Богородиці ми сподобимось Божої милості та спасіннянаших душ. 
 
Нагадаємо, що прийти приклонитись до святої Плащаниці можна буде впродовж усього дня, до вечірнього Богослужіння.
 
[ngg src=”galleries” ids=”27″ display=”basic_thumbnail”]
Пресвятая Богородице, спати нас!
 
Прес-служба Парафії Жон-Мироносиць
Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку