Зараз читаєте
У Тернополі стартував соціальний проект «Долонька Щастя»

У Тернополі стартував соціальний проект «Долонька Щастя»

До Дня захисту прав дітей Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія спільно з Тернопільською обласною державною адміністрацією в особі заступника голови ОДА Юрика Юрія Зиновійовича та заступника начальника відділу сім’ї і молоді ОДА Ляхоцького Арсенія Івановича представили програму реабілітації дітей і молоді «Долонька Щастя». Куратор проекту реабілітації дітей і молоді Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія Іван Бойко, куратор соціально-благодійного відділу Андрій Палцан і духівник Фонду митрофорний протоієрей отець Роман Будзинський подарували нові враження та емоції учасникам (Яцуляк Марії, Кліцаровським Галині, Марії та Вірі, Данилюку Юрію, Новак Павлу, Сорокопуд Діані, Вуздеревичам Тетяні, Івану та Назарію), вручивши сертифікати для заняття в клубі верхової їзди «Стара Підкова» і можливості активного відпочинку в аквапарку «Лімпопо».

«Сьогодні ми дуже раді бути на цій зустрічі. Приїхали разом із дітьми провести гарно час. Нам вельми приємно, що проводяться такі чудові акції», – ділиться враженнями опікун трьох дітей (Вуздеревичів Тетяни, Івана та Назара), які мають статус позбавлених батьківського піклування, Ганна Шинкарик.

Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія планує впровадження системи заходів соціокультурної реабілітації, розвитку творчих здібностей дітей і молоді з інвалідністю «ПОВІР У СЕБЕ» (відбуватимуться екскурсії, майстер-класи, літературні вечори,тематичні свята тощо).

Дивитися також

Як зазначає голова Фонду Наталія Шевчук: «Щоб зробити добру справу, не потрібно мати багато грошей. Головне – мати добре серце та щирий намір. Адже людям потрібно зовсім небагато: трішки доброти, обіймів та усмішок, насамперед для дітей, обділених батьківською турботою та теплом».

Щоб переглянути фотозвіт натисніть тут

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку