Зараз читаєте
Урочисте богослужіння у свято Воскресіння Христового!

Урочисте богослужіння у свято Воскресіння Христового!

Над усією Україною лунають радісні великодні дзвони, що славлять свято Воскресіння Христового!

У цей світлий день в Церкві Святих Жон-Мироносиць Тернопільської Єпархії Української Автокефальної Православної Церкви відбулось урочисте богослужіння та святкова трапеза.

Великоднє богослужіння очолив митрофорний протоієрей, настоятель церкви Святих Жон-Мироносиць Роман Будзинський у співслужінні з ієреєм Миколою Данильчаком, дияконом Денисом Гладченко та іподияконом Максимом Заступом. До святкувань долучилися духовенство, студенти духовних шкіл, гості, голова та представники Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія .

Під час урочистого богослужіння поминались імена та слова Великодніх послань православних ієрархів – Всесвятійшого Варфоломія, архієпископа Константинополя – Нового Риму, Вселенського Патріарха, Блаженнішого Макарія, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Автокефальної Православної Церкви, та правлячого архієрея Тернопільської єпархії УАПЦ єпископа Віктора (Бедь).

За святковим богослужінням, згідно православної церковної традиції, було освячено артос, паски та дари у великодніх кошиках.

Дивитися також

Більше фото

 

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку