Зараз читаєте
Урочиста зустріч Почесного консула Республіки Молдова у Хмельницькому та Предстоятеля Православної Церкви України

Урочиста зустріч Почесного консула Республіки Молдова у Хмельницькому та Предстоятеля Православної Церкви України

15 жовтня у Хмельницькому відбулася урочиста подія, де Почесний консул Республіки Молдова у Хмельницькому, пан Микола Скрипковський, отримав високу нагороду від Предстоятеля Православної Церкви України, Митрополита Київського та всієї України Блаженнішого Епіфанія.

Почесний консул пан Микола Скрипковський отримав відзнаку від Митрополита Епіфанія

Вітаємо Почесного консула Республіки Молдова у Хмельницькому пана Миколу Скрипковського, для якого 15 жовтня, відбулася урочиста та важлива подія в Хмельницькому, де Предстоятель Православної Церкви України, Митрополит Київський та всієї України Блаженніший Епіфаній очолив молитовну літургію в Свято-Покровському кафедральному соборі. Відзначено, що подія відбулася за участі громади Хмельниччини.

По завершенні богослужіння в Свято-Покровському кафедральному соборі, Блаженніший Епіфаній вручив орден Святого Рівноапостольного Князя Володимира ІІІ ступеня Почесному консулу Республіки Молдова у місті Хмельницький Миколі Скрипковському.

У рамках події, Митрополит Київський та всієї України також відвідав почесне консульство Республіки Молдова в Хмельницькому, де вніс запис до книги почесних гостей та подарував Біблію нового видання зі своїм підписом.

Дивитися також

У відповідь, Почесний консул Микола Скрипковський вручив Блаженнішому Епіфанію картину художника з Хмельницького та подарунки з Молдови.

Ця подія стала важливою духовною і дружньою зустріччю, яка підкреслила важливість спільних молитов і підтримки в нинішній непростий час для України. Нехай молитви всієї Української Церкви допоможуть принести мир та спокій на нашу землю та благословення захисникам України.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку