Зараз читаєте
Вітаємо настоятеля!

Вітаємо настоятеля!

Його Високопреподобію,
протоієрею Роману БУДЗИНСЬКОМУ,
настоятелю релігійної громади Української Православної Церкви (УАПЦ) с.Почапинці Тернопільського району Тернопільської області священнослужителю храму Святих Жон-Мироносиць
Всечесний отче Романе!
На сам перед дякуємо Богу за дар Вашого життя, за Ваше служіння, за зерна любові, милосердя, віри і надії, що засіваєте у наших серцях.
Дуже вдячні Богові та долі, що в вересні 2008 року Божого, з благословення Предстоятеля УАПЦ Митрополита Київського і всієї України Митрополита Мефодія, у важкий для нашої громади час, подарувала нам зустріч з Вами.
Протягом всього часу Ви є нашим духовним наставником. Своєю глибокою вірою, працьовитістю і жертовністю, посланими Вам Господом, допомагаєте нам подолати біль та смуток, разом пережити радість та печаль, вкладаючи надію та віру в серце кожної людини.
Схиляємо голови з визнанням і подякою за Ваші труди, молитви за наше майбутнє.
Ми щиро і сердечно дякуємо Вам за Ваші мудрі поради, небагатослівні, але в яких кожне слово може торкнутися до душі; дякуємо за щире співчуття, за чуйність, за зворушливу увагу до всіх наших справ і проблем, за делікатні докори і терплячі настанови, за Ваші молитви, а головне – за любов, якою Ви щедро наділяєте кожного. Ми цінуємо Вашу діяльну енергію, Вашу відкритість і живий відгук на наші старання і добрі справи, за Вашу привітність до всіх.
Ми вдячні Богу за наш Храм, та за початок розбудови величної дзвіниці.
 Ви здійснюєте вагомий внесок для доброго духового, морального та патріотичного виховання підростаючого покоління вихованців недільної школи.
Тож прийміть, Всечесний Отче, Наші скромні але щирі слова привітань: міцного здоров’я, радості, душевного миру та краси, ласки й щедрої милості Божої, злагоди і добробуту, та святкового настрою.
Нехай благодать Господня завжди перебуває з Вами на многії та благії літа!
Благословенні, Отче, будьте небесами,
Всевишній хай оцінює Ваш труд,
А зерна ті, що сієте між нами
Плодами слави Божої зійдуть.
В молитвах Господа благаєм
Й Пречисту Діву Пресвяту,
Щоб повсякчас Вам додавали
Здоров’я й сили на земнім шляху.
Ми ж будем щиро Господа благати
І Божої ласки випросим для Вас,
Щоб ми могли ще довго Вас вітати!
З повагою:
Парафіяльна рада,
хористи нашого храму,
вихованці недільної школи,
та усі парафіяни і гості нашого храму Св. Жон-Мироносиць
Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку