Зараз читаєте
Вселенський Патріарх відвідав захід з нагоди сторіччя Автономії Естонської Церкви

Вселенський Патріарх відвідав захід з нагоди сторіччя Автономії Естонської Церкви

Вселенський Патріарх Варфоломій відвідав святковий захід у Таллінні, де було представлено ювілейний випуск марок до сторіччя Автономії Естонської Церкви. Також відбулися візити до посольств Греції та Туреччини та офіційна вечеря в присутності президента Естонії.

У Таллінні представлено ювілейний випуск марок на відбувся візит Його Всесвятості до посольства Греції та Туреччини в Естонії

У четвер, 14 вересня 2023 року, вдень А.Т. Панагіотіс Вселенський Патріарх у супроводі прп. Митрополит Талліннський і всієї Естонії пан Стефанос відвідав захід, організований Поштовою службою країни в залі Талліннського оперного театру, під час якого було представлено ювілейний випуск марок до сторіччя Автономії Естонської Церкви. .

Серію марок представив Edim. Пан Март Мегі, голова ради директорів Поштової служби Естонії Omniva, яка подарувала Вселенському Патріарху та Предстоятелю Церкви Естонії спеціальні пам’ятні випуски першого дня обігу марок.

Слід зазначити, що в розділі чотирьох марок зображено А.Ф. Його Святість Вселенський Патріарх, тому що він зробив вирішальний внесок у відновлення Автономної Церкви Естонії в 1996 році і Преп. Митрополит Талліннський і всієї Естонії пан Стефанос, нинішній Предстоятель помісної Церкви, а також Чесний Вселенський Патріарх Мелетій XIV (Метаксакіс), який надав автономний статус у 1923 році, і перший Предстоятель Церкви Естонії. , блаженніший митрополит Олександр.

У заході взяли участь Архиєреї, духовенство, Екз. пан Март Лаар, колишній прем’єр-міністр Естонії, з яким Патріарх мав коротку особисту зустріч, та інші офіційні особи.

Візити до посольств Греції та Туреччини

Дивитися також
Ставропігійна парафія святих Жон-Мироносиць УПЦ(ПЦУ)

Раніше вдень Вселенський Патріарх здійснив чергові візити до посольств Греції та Туреччини в Таллінні, де його сердечно прийняли обидва Його Високоповажності. Посол пан Джордж Пападопулос і пані Башак Тюркоглу в оточенні своїх соратників.

Увечері того ж дня А.Т.Панагіотіс і Православна Церква Естонії організували офіційну вечерю, на якій були присутні Його Високоповажність Президент Естонської Республіки пан Алар Каріс і перша леді Сір’є Каріс. , дипломати іноземних держав та низка інших офіційних осіб.

Джерело: ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟN ΠΑΤΡΙΑΡΧEION

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку