Зараз читаєте
Христос народився! Славімо Його!

Христос народився! Славімо Його!

Подія Різдва Христового є радісною для земного та небесного світу: наші серця утверджуються в надії на спасіння й життя у любові в Небесному Царстві. Адже Син Божий прийшов у цей світ заради всіх нас… Тому ця подія всесвітнього значення та торжество миру.
 
«Боже Слово родиться для нас: починається у чистій Діві і приходить на світ Бог, правдивий Бог і людина, що спасає мене всього; Син, Якого можна бачити і розумом сприйняти», – зауважив святитель Григорій Богослов. Вражає сила Господньої любові та прощення до нас, яку людина сповна навіть не може осягнути. Адже Спаситель настільки любить кожного з нас, що наблизився до нас, прийшовши на цей світ. Ба більше, самим Своїм народженням Спаситель дав важливий урок: не бідність визначає сутність людини, а духовне багатство – вміння щедро дарувати любов ближньому та Всеблагому Творцеві.
 
У щирій молитві, зокрема в колі рідних людей, висловімо вдячність Всемилостивому Богу за рік, впродовж якого ми стали духовно сильнішими і мудрішими, переживши різні втрати та здобутки. У ці осяйні різдвяні дні принесімо Спасителю особливий дарунок – щире покаяння. Просімо в Господа допомоги і захисту, особливо за тих, хто зараз бореться за справедливий мир, а також за тілесне і духовне здоров’я. Приймімо любов Сина Божого, впустімо Його в наші душі. Славімо Новонародженого Спасителя добрими думками, словами, почуттями і плідними ділами.
 
Христос народився!
Джерело ПЦУ
Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку