Зараз читаєте
З храмовим святом щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! І до віку хай буде з Вами світла Божа ласка! Христос Воскрес!

З храмовим святом щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! І до віку хай буде з Вами світла Божа ласка! Христос Воскрес!

Вітаю усіх прихожан, фундаторів і жертводавців храму Святих Жінок-мироносиць, яке називають днем Жінки-християнки. В цей день ми згадуємо Марію Магдалину, Марію Клеопову, Саломію, Іоанну, Марфу і Марію, Сусанну та інших святих жінок, які супроводжували Ісуса Христа під час Його земного життя, слухали Його сповнені живою силою Божественні слова і настанови, служили Йому і Його учням, допомагаючи у проповіді Євангелія. Ці жінки зберегли вірність Христу навіть тоді, коли Його залишили майже усі учні-чоловіки, і були поруч із Господом, коли Він помирав на хресті. За таку любов саме Жінки-мироносиці були удостоєні честі першими дізнатися радісну звістку про те, що Христос воскрес. Вони принесли цю звістку іншим апостолам, а згодом разом із ними сповіщали її усьому світу.IMG_1214

IMG_1219

IMG_1226

IMG_1227

IMG_1234

IMG_1165

Дивитися також
Стабільне зростання та віра в майбутнє

IMG_1169

IMG_1194

IMG_1205

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку