Зараз читаєте
Блаженніший Митрополит Епіфаній відвідав святковий захід для дітей з інвалідністю у Києві

Блаженніший Митрополит Епіфаній відвідав святковий захід для дітей з інвалідністю у Києві

Предстоятель Православної Церкви України приєднався до святкового заходу, організованого для дітей з особливими потребами, де він переглянув виступи, спілкувався з учасниками та взяв участь у творчих майстернях.

Митрополит Епіфаній: підтримка особливих діток потрібна особливо зараз, в час непростих випробувань

Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви 26 квітня 2024 року відвідав святковий захід для дітей з інвалідністю, організований у Київській православній богословській академії спільно з Центром комплексної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю Оболонського району міста Києва. Його Блаженство супроводжував протоієрей Сергій Бережной, який опікується цим центром.

Блаженнійший Митрополит Епіфаній переглянув виступи діток з особливими потребами, поспілкувався з ними та їхніми батьками й взяв участь у спільному виготовленні великодніх прикрас.

«Ми завжди раді підтримати особливих діток, а особливо зараз, в час непростих випробувань. Наш обов’язок незважаючи ні на що дарувати дітям любов і радість та допомагати їм долати труднощі, спричинені хворобою. Тож напередодні найвеличнішого свята – Світлого Христового Воскресіння я хочу побажати вам Божої допомоги та пасхальної радості. Адже чим більше ми ділимося своєю любов’ю з ближніми, тим паче з дітьми, тим більше любові Господь дає і нам самим», – зазначив Предстоятель.

Дивитися також

Джерело: Українська Православна Церква/Православна Церква України

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку