Зараз читаєте
Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія провів робочу нараду з увіковічення пам’яті Предстоятеля УАПЦ (2000-2015) до дня Святих Кирила та Мефодія

Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія провів робочу нараду з увіковічення пам’яті Предстоятеля УАПЦ (2000-2015) до дня Святих Кирила та Мефодія

У Фонді пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія відбулася робоча нарада, де обговорювались питання підготовки заходів з увіковічення пам’яті Владики Мефодія до дня його тезоімеництва, дня Святих Кирила і Мефодія – вчителів слов’янських.

01

Керівництвом Фонду затверджено макети поштових марок – «Предстоятель УАПЦ Митрополит Київський і всієї України МЕФОДІЙ скрізь призму Андріївської церкви м. Київ – Кафедрального собору Української Автокефальної Православної Церкви 2000–2015» та «Предстоятель УАПЦ Митрополит Київський і всієї України МЕФОДІЙ скрізь призму Різдва Христового м. Тернопіль – Кафедрального собору Української Автокефальної Православної Церкви 2000–2015». Поштові марки буде надруковано до дня Св. Кирила і Мефодія, 24 травня 2016 року Божого.

02

Під час наради заслухали Івана Бойка, координатора проекту реабілітації дітей і молоді. Затверджено списки дітей, які проходитимуть реабілітацію на базі клубу верхової їзди «Стара підкова», що у Тернополі, мкр Кутківці. Доповідач наголосив, що на рівні представників місцевої державної влади є повне взаєморозуміння та бажання співпраці, а також розуміння потреби роботи з дітьми та молоддю. Головою Фонду підписано сертифікати для учасників проекту та подячні грамоти.

03

Голова видавничого відділу Андрій Краснощоков повідомив присутніх, що Державний комітет телебачення і радіомовлення України розглянув заяву Фонду від 11.04.2016 р. Б. за № 01/04-16 та прийняв рішення про внесення ГО «Фонд пам’яті Митрополита Мефодія» до Державного реєстру видавців, виготовлювачів і розповсюджувачів видавничої продукції, про що видано відповідне Свідоцтво. Також проінформував про проведену роботу з підготовки до друку книги «Історія УАПЦ» і представив для обговорення макет обкладинки та форзацу, паперу тощо.

04

Голова Фонду подякувала присутнім за плідну та добросовісну працю, а також висловила сподівання, що заплановані ініціативи Фонду з увіковічення пам’яті Владики – перейменування вулиці в Тернополі на честь Митрополита Мефодія, встановлення йому пам’ятника, відкриття Музею новітньої історії УАПЦ – будуть реалізовані найближчим часом, оскільки є пріоритетним завданням для всіх, хто знав і любив Блаженнішого Мефодія. Голова Фонду запевнила, що робиться все можливе, аби досягти порозуміння з керівництвом Церкви та налагодити діалог.

05

Дивитися також
Митрополит Епіфаній розповідає про реєстрацію документів та збереження історичних надбань Почаївської лаври

06

07

08

Свідоцтво-суб-єкта-видавничої-справи_web

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку