Зараз читаєте
Молитва за Батьківщину: Віддана молитва та символіка до 32-річниці Дня Незалежності України

Молитва за Батьківщину: Віддана молитва та символіка до 32-річниці Дня Незалежності України

В день 32-річниці Дня Незалежності України українці об’єднуються у спільній молитві, звертаючись до Всемогутнього за благословення, мир та процвітання своєї країни. Молитва відображає вдячність за незалежність, пропонуючи символічне з’єднання минулого та майбутнього, що акцентує на єдності, вірі та патріотизмі.

Звернення до Божої благодаті для благословення та єдності нації

В день 32-річниці Дня Незалежності України, ми, українці, об’єднуючись у молитві, звертаємось до Бога з відданою молитвою за благословення, мир та процвітання нашої Батьківщини. Відвертаючись від щоденних турбот, ми звертаємо погляд до небес і віддаємо шану минулому, яке нам подарувало цю незалежність, і молимося за майбутнє, яке вибороло наші предки.

Молитва, яку ми промовляємо, втілює нашу покору перед Всемогутнім та є проявом вдячності за безмежне милосердя Творця. Ми прошуємо відпустити провини наші та наших попередників, прагнучи очистити дорогу для майбутніх поколінь. В цій молитві ми благаємо за нашу Батьківщину Україну – за її благодать, захист та процвітання.

Особливий акцент робиться на благословення для тих, хто служить державі та співгромадянам: воїнів, лікарів, владу, волонтерів – всіх тих, хто прагне допомогти іншим. Ми віддаємо шану тим, хто зазнав втрати та скрути, благаючи Бога про надійну опіку та допомогу у важкі моменти.

Ця молитва є вираженням нашої єдності як громадян України та як віруючих. Ми звертаємось до Бога і просимо об’єднати нас у велику родину, де ми, як брати і сестри, прагнемо славити його ім’я. Молитва об’єднує нас, нагадуючи, що спільний дух і мета здатні пронизати кожне серце та покликання.

Згадуючи подвиги минулого та молитовно звертаючись до майбутнього, ми об’єднуємося в надії на краще майбутнє для нашої країни. Ця молитва є виразом нашої віри, патріотизму та прагнення до єдності, яке пронизує душу кожного українця.

В цей день 32-річниці Дня Незалежності України, ця молитва стає символом нашого відданого ставлення до країни, вдячності за минуле та надії на майбутнє. Нехай вона лунає як голос об’єднаної нації, молитва за мир та процвітання нашої Батьківщини. Амінь.

МОЛИТВА ЗА БАТЬКІВЩИНУ
Боже Великий, Боже Всесильний! Ми, грішні діти Твої, у покорі сердець наших приходимо до Тебе і схиляємо голови наші. Отче! Прости провини наші та провини батьків, дідів і прадідів наших. Прийми нині, благаємо Тебе, щиру молитву нашу і подяку нашу за безмежне милосердя Твоє до нас.

Дивитися також

Вислухай наші молитви і прийми благання сердець наших. Благослови нашу Батьківщину Україну, Перемогу, долю та щастя їй дай. Премилосердний Господи, усім, хто вдається до Тебе з благанням, милість Твою подай. Благаємо Тебе, Боже, за воїнів, владу, волонтерів, лікарів, братів і сестер наших, за вдовиць, за сиріт, за калік і немічних, і за тих, хто Твого милосердя та допомоги Твоєї потребують.

З’єднай нас усіх в єдину велику Христову сім’ю, щоб усі люди, як брати, славили величне ім’я Твоє завжди, і нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Джерело – Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку