Зараз читаєте
Митрополит Епіфаній: моліться за синів і дочок, які боронять Україну

Митрополит Епіфаній: моліться за синів і дочок, які боронять Україну

Український вірменський бірж і небезпека, яка загрожує країні, стають об’єктом батьківської молитви, зазначив митрополит.

Важливість молитовних прохань та підтримки українських воїнів

Митрополит Епіфаній: “Мільйони сердець українських матерів і батьків сьогодні «пройняті мечами» за долі своїх дітей – вірних синів і дочок України, які боронять її від ворога, несучи службу в Збройних Силах України. Хтось із них свідомо обирав професійний шлях військового, для багатьох це стало вимогою часу і виконанням громадянського обов’язку. Але якою б не була причина, серця батьків, їхні переживання, надія і щирі молитовні прохання – завжди зі своїми дітьми, незважаючи на вік цих дітей, сімейний стан чи відстань.

Моліться, дорогі батьки, за своїх дітей-воїнів, за наших славних Героїв. Великою і сильною є батьківська молитва. Нехай Господь береже ваших дітей!”

Молитва батьків за дітей-воїнів

Дивитися також
Вшанування пам'яті святителя Симона: Святитель, єпископ Володимирський і Суздальський

Боже всемогутній, віддаю у твою люблячу батьківську руку життя сина мого (доньки моєї) і молю тебе, отче, бережи його (її) душу і тіло від усякої небезпеки і вгодне тобі (щоб вона була сміливою, мужньою і в усьому чинила вгодне тобі). Збережи його (її) життя та дай йому (їй) пізнати радість виконаного обов’язку, гордість перемоги над ворогом. Дякую тобі, отче, що воля твоя благоуспішноідкидай його (її), а спаси, допоможи і збережи його (її). Нехай же твоя милість і благодать буде з ним (нею), щоб він був сміливим, мужнім і в усьому чинив вгодне тобі (щоб вона була сміливою, мужньою і в усьому чинила вгодне тобі). Збережи його (її) життя та дай йому (їй) пізнати радість виконаного обов’язку, гордість перемоги над ворогом. Дякую тобі, отче, що воля твоя благоуспішно виконується рукою твоєю у житті мого сина (моєї доньки). Славлю тебе, великий Боже, і поклоняюся тобі, з єдинородним твоїм сином, пресвятим і животворчим твоїм духом нині і повсякчас і навіки віків. Амінь.

Джерело: Митрополит Епіфаній

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку