Зараз читаєте
Митрополит Епіфаній освятив автомобілі для військових: єднання та підтримка на передовій

Митрополит Епіфаній освятив автомобілі для військових: єднання та підтримка на передовій

Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 16 квітня 2024 року у Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі звершив освячення спеціалізованих автомобілів та передав їх українським воїнам. Підкресливши необхідність єднання та підтримки військових у боротьбі з російськими загарбниками, він висловив надію на перемогу та благословення Господа для захисників України. Транспортні засоби та генератори були придбані за співпраці Православної Церкви України та Української Православної Церкви США.

Митрополит Епіфаній передав військовим освячені автомобілі

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 16 квітня 2024 року на території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря звершив освячення спеціалізованих автомобілів та разом з електрогенераторами передав їх українським воїнам.

Звертаючись до присутніх зі словом Його Блаженство наголосив на необхідності єднання та постійної духовної й матеріальної підтримки нашого війська, яке бореться з російськими загарбниками.

«У цей складний час ми маємо робити усе належне та в єдності бути рушійною силою, щоби допомагати нашим мужнім захисникам у протистоянні агресору. Ми щодня молимося, щоби Господь допоміг очистити українську землю від чобіт російських окупантів, а сьогодні хочемо вкласти й свою матеріальну лепту у цю справу. Нехай Боже благословіння буде на кожному з вас і нехай ангел охоронець оберігає кожного захисника України, який боронить нашу свободу й право на існування», – сказав Митрополит Епіфаній.

Дивитися також

Спеціально обладнані транспортні засоби та генератори було придбано в рамках співпраці Православної Церкви України та Української Православної Церкви США.

Джерело: Українська Православна Церква/ Православна Церква України

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку