Зараз читаєте
Підтримайте наших снайперів у захисті від орків: допоможіть забезпечити гвинтівки та приціли найвищого класу

Підтримайте наших снайперів у захисті від орків: допоможіть забезпечити гвинтівки та приціли найвищого класу

Підтримайте наших снайперів у захисті від орків: допоможіть забезпечити гвинтівки та приціли найвищого класу

Звертайте увагу на потреби наших снайперів, які виконують благородну місію в захисті від орків. Наша організація вже забезпечила багатьох снайперів гвинтівками, але зараз потрібна підтримка у придбанні нових гвинтівок Victrix та прицілів найвищого класу. Репости та донати дуже важливі для надання необхідної допомоги.

Заклик до підтримки снайперів, які борються за незалежність нашої країни

Шановна націє!

Я звертаюся до вас з питанням підтримки наших снайперів, які виконують благородну місію в захисті нашої країни від орків. Відомо, що снайпінг є ефективним засобом помсти, який допомагає зламати фронт агресорів.

За час війни ми забезпечили 162 снайпери Збройних Сил України, Національної Гвардії та Спеціальних Сил далекобійними снайперськими гвинтівками. Наша мета зараз – забезпечити 11 гвинтівок Victrix різних калібрів, 2 баррети, 1 рюгер та приціли найвищого класу для них.

Ми покупаємо зброю особисто снайперам, яких ми знаємо і рекомендували знайомі. Вони воюють у групах по 6 чоловік, використовуючи різні гвинтівки, залежно від ситуації на фронті. Щодня ми витрачаємо значні кошти на потреби цих груп, включаючи гвинтівки, приціли та боєприпаси.

Я закликаю вас підтримати наших снайперів. Ваші репости та донати дуже важливі для нас. Ми маємо можливість забезпечити гвинтівки та аксесуари зі знижками, але потребуємо ресурсів на 16 гвинтівок та іншу підтримку снайперських груп.

Дивитися також
Очікуваний візит Митрополита Епіфанія: Львівщина готується до зустрічі з Предстоятелем

Ви можете підтримати нас через наступні канали:

Дякуємо за вашу підтримку! Разом ми зможемо забезпечити наших снайперів та допомогти їм захищати нашу незалежність.

З повагою,
Юрій Чорноморець, богослов-релігіознавець, професор, протягом десятиліть належав до УПЦ Московського патріархату, навіть працював в апараті цієї структури. Зі здобуттям автокефалії він приєднався до Православної церкви України. А на початку війни був мобілізований до ЗСУ. Юрій Чорноморець вважає, що поки триває війна, треба негайно прощатися з Московським патріархатом, кращого шансу для цього не буде.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку