Зараз читаєте
Росія Маніпулює Новим Голодом – Слово Митрополита У 90-ту річницу Голодомору в Україні

Росія Маніпулює Новим Голодом – Слово Митрополита У 90-ту річницу Голодомору в Україні

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл на церемонії пам’яті висловив сильні обурення відносно російської стратегії маніпулювання, що викликає гостру соціальну кризу в Україні. У своєму заклику, він підкреслив важливість єдності та відповідальності перед внутрішніми та зовнішніми викликами.

Росія та Маніпуляція Голодом: Митрополит висловив обурення на річницю голодомору в Україні

25 листопада 2023 року, під час заупокійної літії біля пам’ятника жертвам політичних репресій на Замковій площі Луцька, митрополит Луцький і Волинський Михаїл висловив рішуче обурення та занепокоєння відносно сучасних подій в Україні.

У своєму влучному виступі, він підкреслив, що Росія використовує нові методи маніпуляції, втягуючи країну в гостру соціальну кризу, яка найбільше вражає найбідніших та найвразливіших громадян. Митрополит зазначив, що ця стратегія, на жаль, вкорінюється в трагічній історії України, зокрема в річницю голодоморів.

Відзначивши пам’ять про тих, хто загинув внаслідок голодоморів, митрополит Михаїл закликав громадян об’єднатися та діяти на благо своєї країни, не допускаючи поширення спекуляцій та маніпуляцій з боку зовнішніх сил.

Дивитися також

Відеозапис виступу митрополита став об’єктом уваги громадськості, підсилюючи важливість єдності та відповідального ставлення до внутрішніх та зовнішніх викликів. У своєму заклику митрополит підкреслив, що лише через спільні зусилля та обачність український народ може подолати труднощі та вберегти незалежність своєї країни.

Джерело: Волинська єпархія УПЦ (ПЦУ)

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку