Зараз читаєте
Сім’я – це “домашня Церква”

Сім’я – це “домашня Церква”

Сім’я Ісуса, Марії і Йосипа являється для кожного православного вірянина, і особливо для сімей, справжньою школою Євангелія. У ній ми із захопленням споглядаємо виконаня Божого задуму зробити з сім’ї особливу родину – родину життя і любові. Дивлячись на неї, ми вчимося тому, що кожен християнський сімейний осередок покликаний бути “домашньою Церквою”, щоб дати просяяти євангельським доброчесностям і стати зерном добра в суспільстві. Риси, властиві Святому Сімейству, це: відданість і молитва, взаємне розуміння і повага, дух жертовності, праця і смиренність.

З прикладу і свідоцтва Святого Сімейства кожна сім’я може узяти цінні вказівки для способу життя і життєвих рішень, і може черпати силу і мудрість для щоденного шляху. Пресвята Богородиця і св. Йосип вчать приймати своїх дітей, як дар Божий, народжувати їх і виховувати, співпрацюючи дивовижним чином із справою Творця і даруючи світу, в кожній дитині, нову посмішку, нове серцебиття. Саме у дружній і міцній сім’ї діти досягають своєї зрілості, живучи значним і плідним досвідом безкорисливої любові, ніжності, взаємної поваги, взаємного розуміння, пробачення і радості. 

Ісус, Марія і Йосип – благословляють і охороняють усі сім’ї у світі, щоб в них панували спокій і радість, справедливість і світ, які Христос, народившись, приніс як дар для людства.

Дивитися також

Від усього серця родина отця-настоятеля парафії Жон-Мироносиць – протоієрея Романа Будзинського вітає всіх і кожного з Світлим Різдвом Христовим 2021 року Божого! 
Бажаємо тепла і затишку в домі, взаєморозуміння і підтримки в сім’ях, здійснення мрій, великих і світлих цілей, прагнень і досягнень. Достатку вам, благочестивих думок і справ, віри, надії, миру і любові!
 

Хай дзвін кришталевий Різдвяних цих днів
Несе тільки радість і щастя у дім.
Нехай новорічна чудова пора
Буде джерелом достатку й добра.
Хай квітне любов і достаток в сім’ї
Оточують друзі на рідній землі,
Здоров’я Вам зичим і років без ліку,
Господньої ласки на многії літа!

Родина Будзинських:
о.Роман, імость Валентина, доньки Наталочка та Катруся
Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку