Зараз читаєте
Свята Церква вшановує пам’ять Святих Жінок-Мироносиць: запрошуємо на престольний празник до ставропігійної православної парафії с.Почапинці

Свята Церква вшановує пам’ять Святих Жінок-Мироносиць: запрошуємо на престольний празник до ставропігійної православної парафії с.Почапинці

вята Церква вшановує пам'ять Святих Жінок-Мироносиць: запрошуємо на престольний празник до ставропігійної православної парафії с.Почапинці.

У третю неділю після Пасхи Свята Церква вшановує пам’ять Святих Жінок-Мироносиць, які принесли миро для помазання тіла Христа та показали свою велику любов до Господа. Ставропігійна православна парафія Святих Жінок-Мироносиць запрошує всіх братів і сестер до молитви на святкування храмового празника 30 квітня 2023 року. У програмі релігійного заходу передбачається панахида, молебень за перемогу України та українського війська, урочиста Божественна літургія, водоосвятний молебень та хресний хід. На честь Престольного свята винесуть ікону святої Рівноапостольної мироносиці Марії Магдалини з часточкою її Чесних Мощей для поклоніння.

Святкування храмового празника у ставропігійній православній парафії Святих Жінок-Мироносиць у с.Почапинці.

У третю неділю після Пасхи Свята Церква молитовно вшановує пам’ять Святих Жон-Мироносиць, жінок, які ходили за Христом та вірно служили Йому. Жони-Мироносиці принесли миро для помазання тіла Христа та показали свою велику любов до Господа. Вони були свідками смерті та проповідниками Воскресіння Христа. Прибувши на місце поховання Христа, вони знайшли відвалений камінь, сторожу, яка розбіглася від страху, побачили ангела, який сповістив їм про Воскресіння Господа, і потім самого Христа, який сказав: «Радуйтеся!».

30 квітня 2023 року Божого ставропігійна православна парафія Святих Жінок-Мироносиць запрошує всіх на святкування храмового празника. Програма релігійного заходу передбачає панахиду за всіх, хто віддав життя за віру, свободу та незалежність України, молебень за перемогу України та українського війська, урочисту Божественну літургію, водоосвятний молебень та хресний хід навколо храму. У день пам’яті Святих Жон-Мироносиць, на честь храмового свята, винесуть для поклоніння унікальну святиню – ікону святої Рівноапостольної мироносиці Марії Магдалини з часточкою її Чесних Мощей.

Ми запрошуємо всіх бажаючих долучитись до спільної молитви та взяти участь у цьому важливому для нас та святковому заході.

  • Адреса: вул. Молодіжна 16, с. Почапинці, Тернопільського р-ну, Тернопільської області.

Початок об 11:00 ранку. Будемо раді бачити вас серед нас! Бажаємо всім благодатного та мирного святкування!

Програма релігійного заходу:

  • 11.00 – Панахида за спочилими та усіма, хто віддав життя за віру, свободу і незалежність України;
  • 11.30 – Молебень за перемогу України та українського війська;
  • 12.00 – Початок урочистої Божественної літургії;
  • 13.30 – Водоосвятний молебень;
  • 14.00 – Хресний хід

«Пам‘ятаймо про безкорисливу любов Воскреслого Христа, Він помер, а ми в Ньому воскресли. Він зійшов додолу, а ми в Ньому – через причастя Його Тіла та Крові – сходимо на Небо. Тому ревно і твердо стоятимемо за істинну віру наслідуючи приклад шанованих сьогодні святих Жон-Мироносиць. Радіймо! І віруємо…»

Запрошуємо молитовно розділити радість свята!

Дивитися також

Вкотре нагадаємо, вітаючи один одного при зустрічі словами «ХРИСТОС ВОСКРЕС!», реальність євангельської звістки яка оживляє в серцях кожного з нас пам’ять про Бога, і ми промовляємо у відповідь: «ВОІСТИНУ ХРИСТОС ВОСКРЕС!»

З повагою,

Настоятель та громада ставропігійної парафії Святих Жінок-Мироносиць

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку