Зараз читаєте
Святитель отче Миколаю моли Бога за нас!

Святитель отче Миколаю моли Бога за нас!

Святитель Мир Лікійський Миколай великий покровитель Христової Церкви. Він своїм життям засвідчив непорушну віру у Господа Бога, сповідування Божим істинам та божественне єднання людини із її Творцем. Будучи праведним перед Богом, він неодноразово допомагав людям як і у духовності так і у земному їх житті: навертав людей до Бога, зцілював, воскрешав із мертвих і що саме головніше – був для людей прикладом для наслідування.

Із життя святого ми добре знаємо, що він був доброю та чуйною людиною. Будучи дитиною заможних людей він віднайшов собі за скарб Господа Бога і змінивши земні скарби на небесні, він допомагав тим у кого не було і куска хліба, хто змушений був заробляти нечестивим способом на харч, хворим та немічним. Знаємо, що і по смерті він не залишив людей свого покровительства. Він допомагав тим хто тонув у морі, хто губився у дорозі, хто не мав дітей, – завжди він старався і старається допомогти усім хто з молитвою просить у нього допомоги.

Із благословення настоятеля храму, протоієрея Романа, у храмі святих Жінок Мироносиць було звершене святкове богослужіння. Вірні мали можливість приступити сьогодні до таїнств сповіді та святого причастя. Після богослужіння маленькі парафіяни отримали смачні подарунки від святого Миколая.

Звершуючи сьогодні богослужіння у честь святителя Миколая, ми возносимо до нього молитви і безперестанно взиваємо: «О, пресвятий i предивний отче Миколаю, утiхо всiх скорботних! Прийми нашу нинiшню хвалу тобi i боговгодним твоїм заступництвом ублагай Господа, щоб спаслися ми од вiчних мук i з тобою Йому спiвали: Алилуя!»

Дивитися також
Травень - це місяць, пов'язаний з багатьма важливими подіями та святими для українського народу.

[ngg src=”galleries” ids=”29″ display=”basic_thumbnail”]

Прес-служба Парафії святих Жон-Мироносиць

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку