Зараз читаєте
Чи є рай для Онуфрія?

Чи є рай для Онуфрія?

Саме це запитання виникає після поверхневого розслідування житія «скромного» монаха Онуфрія

Багато хто висловлює побоювання стосовно діяльності московської диверсійно-розвідувальної мережі під назвою УПЦ МП, і не даремно! Небезпека існує для нашої країни загалом і для Буковини зокрема, оскільки це угрупування дуже розрослося в нашому регіоні. Саме тут знаходяться їхні оплоти і центри. Про Банчени знають, мабуть всі, а от чи знають про секретну базу Онуфрія і Новинського?

Останній — відома особистість, але є ще один чоловік, вартий спеціальної уваги — Пертін Олексій Володимирович, громадянин росії. Досить непримітна конячка, ймовірно через зовнішню подібність до Новинського. Обидва — інспіровані в український філіал РПЦ як агенти ФСБ.

Курують діяльність Онуфрія, Мелетія, Жара тощо. На нещодавньому харківському синоді Новинський сидів у першому ряду й практично вирішував подальший курс ризедентури на майбутнє:

https://zn.ua/ukr/church/kharkivskij-sinod-upts-mp-o.html

У самій системі УПЦ вони представлені великими благодійниками і вже офіційно посвячені Онуфрієм у диякони, що дає їм індульгенцію проти української влади, вони ж «святі»:

https://www.religion.in.ua/…/43361-glava-upc-mp-sdelal…

Щось на кшталт Гіркіна, який мав офіційний статус паломника РПЦ і завдяки цим повноваженням зміг перед захопленням Криму й Сходу здійснити там розвідку, підготувати агентуру, бойовиків і навіть побувати у Києві.

На відміну від Гіркіна, Новинський і Пертін, як агенти ФСБ, знаходяться в Україні на постійній основі й керують всіма процесами. Їх ще називають вбивцями української економіки, оскільки вони є доларовими мільйонерами, російсько-українськими бізнесменами і банкірами.

На нашій землі ці «герої» займаються рейдерством, розвалом великих підприємств і підривом економічної безпеки — це одне із їхніх завдань від московських кураторів.

Для інспірації Пертіна в Україні росія навіть наклала фіктивні санкції на нього, щоправда лише на рік:

https://www.ukr.net/news/details/politics/86711488.html…

Але на Новинського санкції, як не дивно, ніколи не накладались.

Довідка О. Пертін:

https://my.ua/persons/oleksii-pertin

24 лютого, коли розпочалось повномасштабне вторгнення росії, декілька тижнів поспіль ночами в Чернівці прилітали малі приватні гелікоптери.

Точкою приземлення виявилося Садівниче Товарицтво Садки. Місцеві люди підказали, що там дача настоятеля проросійської церкви – Онуфрія, по вулиці Ромаданівська:

https://maps.app.goo.gl/M9FdTwxsc62dnhv28

Мальовниче місце біля Прута неподалік чоловічого монастиря «Гореча», де і був колись настоятелем той самий Онуфрій.

Від монастиря до таємної бази Онуфрія веде таємна й приватизована на 50 років лісова дорога. Територія перебуває під цілодобовою охороною з собаками та відеоспостереженням, облаштована шлагбаумом. Цікаво, правда ж..? Нагадує важливий режимний об’єкт!

В кінці шляху — великий комплекс із басейном та міні-полем, на якому неодноразово помічали приїжджих молодиків-відпочивальників спортивної статури. Подейкують, що вони — переселенці з Донбасу, яких розмістили у Банченах.

Окрім зони дозвілля, в маєтку є вертолітний майданчик, ресторан, закриті і відкриті альтанки, винний льох, теплиці та чимало будинків, як для гостей, так і для обслуги й охоронців. Територія доглядається садівниками, тепличниками й іншим обслуговуючим персоналом. Навіть чергове авто мерседес-спрінтер чорного кольору є, кажуть, що — броньований. Виникає питання: звідки кошти на утримання такої розкоші?

Офіційно на Ореста Березовського (Онуфрія) була оформлена частина території із верхнім будинком, але після того, як там побували журналісти із телеканалу «1+1», віллу могли переписати на когось із підставних осіб.

https://www.google.com/…/vertoletnaya-ploschadka-i…

Візуально — верхня і нижня територія ніби окремі, але чому ж тоді Онуфрій прилітає гелікоптером на нижню частину з вертолітним майданчиком, а також відмічають там пишні святкування?

Тепер трохи історії про появу райського куточку для Онуфрія на Буковині.

Все почалось у буремних 90-х, коли створився могутній «буковинський клан», який очолювали Ігор Плужніков і Михайло Папієв. Обоє були від партії СДПУ(о), очільником якої був Медвечук.

Плужніков був другою людиною у партії і за інсайдерською інформацією зберігав «общак» партії. Також володів більшою частиною активів каналу «Інтер», через який точилася міжусобна війна злочинних кланів. Вже за часів перемін і Ющенка, ніби Плужніков хотів перейти до нього і відмовився передати «общак». Як висновок — Плужніков помирає у 47 років, ніби від гострого цирозу печінки. А насправді, від цілеспрямованого отруєння бойовим ядом, ймовірно із російських лабораторій. Про всі ці події ви можете ознайомитись за посиланнями:

Дивитися також
Звичаї та традиції святкування Великодня на прикладі недільної школи Ставропігійної парафії Святих Жінок Мироносиць

https://www.google.com/…/news/2005/06/22/3010914/index.amp

https://www.google.com/…/2007/08/10/146580/index.amp

Так от, якраз нижню частину маєтку і збудував Ігор Плужніков. «Смотрящим» від клану тоді залишився М. Папієв. За розповідями очевидців, одного разу Буковину відвідав московський патріарх кирил (гундяєв) Відповідно, що був запрошений Жаром до Банчен. Але заночувати там відмовився, мовляв, не сподобалась йому румунська атмосфера. Тоді Папієв і Онуфрій завезли кирила до вже відомого маєтку. Там влаштували потужну вечірку, яка під ранок закінчилась танцями однієї відомої артистки на балконі голяком. Там кирилу дуже сподобалось і так з’явилась ідея розширення маєтку.

Після того різними способами було скуплено ще декілька земельних ділянок зверху. І побудовано теперішній маєток для Онуфрія там, де тепличка. Також збудовано і облаштовано окрему електро-підстанцію для маєтку.

Цим займався особисто відомий регіонал і головний контробандист буковини — Юрій Кушнір, який є ніби під санкціями, але його бізнес на Буковині й досі процвітає, як і він сам.

На одному із місцевих інформаційних порталів викладали про зафіксований приліт 2021 році у місцевий аеропорт Онуфрія, Пертіна, Новинського, яких зустрічали Мелетій і Юрій Кушнір з охороною:

https://www.facebook.com/104574941882847/posts/209389028068104/

Вся історія цього маєтку, це перехід від одних власників до інших, здебільшого це підставні особи. Також фігурує ТОВ «Л.І.С.Т.»

А власником цього підприємства являється громадянин росії — Пертін Олексій Володимирович, от так от!

https://opendatabot.ua/c/25083139

За дивним збігом обставин 01.12.2021 року — це за менш як два місяці до повномасштабного вторгнення — власник знову проводить якісь реєстраційні маніпуляції.

Все це доказує, що даний шмат української землі із прилеглою частиною лісу і річки, по тихому вже давно окуповано ворогом. Де він перечікує різні небезпечні для себе процеси, складає плани, відпочиває і хто зна, що ще заховано у місцевих підземеллях?

Тепер хід за спеціальними службами, які мають дбати за безпеку України!

Джерело

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку