Зараз читаєте
Молимося за мир на Святій Землі

Молимося за мир на Святій Землі

Тероризм, теракт ізраїль, теракт в єрусалимі, теракт єрусалим

Мало не що дня ми чуємо страшну вістку про черговий теракт. І знову ми отримали сумну звістку про криваву подію в столиці Ізраїлю – Єрусалимі. Біля Квіткових воріт терорист напав на правоохоронців. Він тяжко поранив поліцейських та двох перехожих. Наразі потерпілі перебувають в критичному стані.

Теракт – це дія спрямована проти держави або певної міжнародної організації, чи релігійної течії. Православна церква рішуче засуджує будь-які прояви насильства та посягання на людські, Богом дані, права і свободи. Людське життя – недоторканна цінність, тому жодні причини не можуть виправдати цих жахливих злочинів проти людей.

Тероризм і теракти на теперішній час засуджуються всіма традиційними релігіями світу і для християн, і для мусульман, і для юдеїв є актуальною заповідь «Не вбий». Терорист свідомо порушує цю заповідь і кидає виклик не тільки державі чи суспільству, але й Богові. Церква закликає всіх віруючих до молитви за скоріше одужання постраждалих, а також припинення безглуздих і жорстоких актів насильства, і розкаяння організаторів та виконавців.

Висловлюю щирі співчуття сім’ям і близьким загиблих та постраждалих в наслідок терористичних актів. Тероризм не має жодного виправдання.

Дивитися також

Митрофорний протоієрей Роман Будзинський

 

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку