Зараз читаєте
Молитва-оберіг для наших воїнів: Милосердія і надії в часи випробувань

Молитва-оберіг для наших воїнів: Милосердія і надії в часи випробувань

У ці важкі часи війни, молитва стає опорою та надією для наших воїнів та всього народу. Віряни об’єднуються в спільній благодійній молитві, віддавши шану милосердному Богу та просячи захист для захисників та мир для Батьківщини.

Звернення до Всевишнього за мир та захист наших захисників

Молитва-оберіг для наших воїнів: Милосердія і надії в часи випробувань

Сьогодні, коли над нашою рідною Батьківщиною зійшлися хмари воєнної небезпеки, ми, як віряни, звертаємось до Всевишнього з молитвою, що несе в собі віру, сподівання і благання за мир і благополуччя наших воїнів, наших братів і сестер, що встали на захист Батьківщини.

Великий і всемогутній Боже, ми стоїмо перед Тобою з покорою в серцях і благаємо Тебе прийняти наші скромні слова. Нехай Твоя благодать спускається на нас у цей нелегкий час. Ми прошсимо в Тебе, Отче, прощення за наші гріхи та провини перед Тобою і перед Тими, кого ми можливо образили своїми діями чи бездіяльністю.

Ми вдячні Тобі за безмежне милосердя Твоє і за Твою незрівняну любов до нас, Твого створіння. Боже, благослови нашу Україну, оберігай її від зла і непокоїв, даруй їй перемогу над ворогами і мир на її землі.

Прийми, Господи, нашу щиру молитву та подяку за всі блага, якими Ти щедро нас обдарував. Подаруй нам мудрість і терпимість в ці важкі часи. Згадай про наших захисників, наших воїнів, які стоять на передньому краї війни, і оберігай їх від небезпек і зла.

Ми благаємо Тебе, Всемогутній, про щедрість Твою до всіх, хто відстоює нашу свободу і незалежність. Нехай Твоя рука захищає їх і веде до перемоги.

З’єднай нас у єдину велику Христову сім’ю, де ми будемо підтримувати одне одного в ці тяжкі часи і віддавати славу Тобі, Боже, за всі Твої доброти і благословення. Нехай наша єдність принесе нам перемогу, мир і благополуччя. Амінь.

Дивитися також

Молитва-оберіг для наших воїнів:

Боже Великий, Боже Всесильний! Ми, грішні діти Твої, в покорі сердець наших приходимо до Тебе і схиляємо голови наші. Отче! Прости провини наші і провини батьків, дідів і прадідів наших. Прийми нині, благаємо Тебе, щиру молитву нашу і подяку нашу за безмежне милосердя Твоє до нас. Вислухай наші молитви і прийми благання сердець наших. Благослови нашу Батьківщину Україну, перемогу над ворогом, долю і щастя їй дай. Премилостивий Господи, всім, хто вдається до Тебе з благанням, подай милість Твою. Благаємо Тебе, Боже, за воїнів і захисників, за братів і сестер наших, і за всіх тих, хто потребує Твого милосердя і допомоги Твоєї. З’єднай нас всіх в єдину велику Христову сім’ю, щоб усі люди України нашою єдністю і перемогами славили величне ім’я Твоє завжди, і нині, і завжди, і на віки віків. Амінь.

Джерело – Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку