Зараз читаєте
Різдвяний молитовний сніданок України: Об’єднані молитвою за свободу та перемогу

Різдвяний молитовний сніданок України: Об’єднані молитвою за свободу та перемогу

На нинішній переддень Різдва Господа Ісуса Христа відбувся Різдвяний молитовний сніданок України, під патронатом Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука. Представники Церков, урядовці, депутати, журналісти та творча інтелігенція спільно молилися за Україну, пам’ятаючи полеглих та виражаючи єдність перед викликами часу. Спільна молитва стала символом об’єднання та взаємопідтримки українського народу, прагнучи до перемоги над агресором та збереження цінностей: правди і любові.

Спільна молитва об’єднала релігійних, громадських та політичних лідерів перед Різдвом

Нині, напередодні великого свята Різдва Господа нашого Ісуса Христа, взяв участь у Різдвяному молитовному сніданку України під патронатом Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука, де спільно підносили молитви за Україну, її народ та майбутню перемогу над агресором. Різдвяний молитовний сніданок об’єднав у молитві представників Церков і релігійних організацій, українських урядовців, народних депутатів, політичних й громадських діячів, журналістів та представників творчої інтелігенції. Разом із присутніми заспівали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих за нашу свободу та наше спільне майбутнє.

Спільна молитва є важливою для об’єднання та взаємопідтримки серед українців, адже, попри певні відмінності в поглядах, життєвому шляху, певних переконаннях – ми єдині й об’єднані перед Богом і у своїй боротьбі на благо України.

Ми знаємо свою історію, нам відома тривалість та складність нашої боротьби за свободу та незалежність. І сьогодні ми платимо велику ціну за них, та ми не маємо права зупинятися у нашій боротьбі. Маємо єднатися – єднатися в любові, у підтримці, у молитві перед Богом, – аби із Його допомогою та благословенням здобути перемогу та справедливий мир для України, вигнати агресора зі своєї землі, зберегти те найважливіше, що справді має цінність: правду і любов. Адже правда завжди перемагає.

Дивитися також

Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу – Україну. Благослови та зміцни воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Правдолюбивий Господи, не дай ворогам знищити державу, народ та святині наші.

Амінь!

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку