Зараз читаєте
Військовий з Тернопільщини отримав орден від Епіфанія

Військовий з Тернопільщини отримав орден від Епіфанія

Командира другої роти другого батальйону ДУК «Правий сектор» Назара Сарабуна нагородили орденом Архістратига Михаїла ІІ ступеня. Про це чоловік написав на своїй сторінці.

Орден Архистратига Михаїла заснований для вшанування людей за заслуги перед Помісною церквою.

«Орден який належить всім побратимам з Правого Сектору, з якими ми разом, впродовж 8-ми років продовжуємо боротьбу за Українську Самостійну Соборну Державу на військовому фронті і на фронті духовному. В Україні не місце московській секті під назвою «московський патріархат» і в цьому напрямку також маємо багато спільних перемог. Ми йдемо шляхом Господнім, а шлях Господній то перемога!», — відзначив Назар Сарабун.

Назар Сарабун — уродженець села Жовнівка Бережанської громади. Громадський активіст, музикант, гітарист гурту «Новимний Кудень». Учасник Революцї Гідності. У 2014 році пішов захищати схід України від окупантів. З початку повномасштабного вторгнення є командиром другої роти другого батальйону ДУК «Правий сектор».

Дивитися також
Предстоятель відвідав військову частину на Київщині, де помолився за перемогу України

Орден Архистратига Михаїла — український недержавний орден, заснований Православною Церквою України для вшанування людей за заслуги перед Помісною церквою. Орден має два ступені. Нагородження здійснює Предстоятель ПЦУ.

Переглянути коментарі (0)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку