Зараз читаєте
День українського добровольця: вшануємо тих, хто встає на захист добра та волі

День українського добровольця: вшануємо тих, хто встає на захист добра та волі

День українського добровольця: вшанування славної історії та сучасного героїзму українців

День українського добровольця: добро і воля українців, що перемагають зло. Українці завжди демонстрували готовність боротися за свої права та свободи, і це не змінилося і в складний час війни з Росією. Унікальна самоорганізація та любов до ближніх дозволили українцям зробити багато для захисту своєї країни. В День українського добровольця віддаємо належну повагу і вдячність всім людям доброї волі, які своїми діями допомагають перемагати зло.

День українського добровольця: вшанування славної історії та сучасного героїзму українців

Не лише сьогодні, в День українського добровольця, ми висловлюємо щиру вдячність і повагу всім людям доброї волі – а щодня, щогодини, щохвилини, коли множиться добро на нашій землі, щоби протистояти злу. І саме тому наші вороги нас досі не здолали і не здолають, бо славне прагнення до добра і волі закладено в нашій ментальності, і воно значно сильніше за ворожу рабську злість і хтивість.

Феномен добровольства здавна притаманний українцям. Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися ті, хто добровільно йшов на боротьбу зі злом і несправедливістю, захищаючи нашу Батьківщину. Славні козаки, борці за державність і повстанці ХХ століття та інші – українці мають цілі покоління славних звитяжців, що змагалися за волю й незалежність. 

Нині, в час повномасштабної війни з російським агресором, добровольцем став весь український народ. Унікальна самоорганізація, єдність, жертовність, героїзм і любов до ближніх, які виявили українці під час цієї війни, вразили весь світ. Мільйони – від малої дитини до поважного старця – з власної волі, добровільно, допомагають чим можуть у цій боротьбі зі злом. 

Дивитися також

Дорогі українці, всі люди доброї волі! Ви – неймовірні і благословенні. Наша Церква молиться за вас і повсякчас готова допомогти. Борімося – поборемо!

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку