Зараз читаєте
Молитва за військових захисників: важливість та значення

Молитва за військових захисників: важливість та значення

Молитва за військових захисників: важливість та значення

У День добровольця митр. прот. Роман Будзинський настоятель парафії автокефальної Української Православної Церкви Св. Жон-Мироносиць закликає громаду молитися за військових захисників, які несуть велику відповідальність за безпеку та мир нашої країни. Молитва за наших героїв на передовій є проявом патріотизму та любові до Батьківщини, допомагає зберігати духовність та розвивати віру. Молитовна підтримка є нашою зброєю в боротьбі за перемогу.

Як молитися та підтримувати наших героїв на передовій

Сьогодні Україна вшановує день добровольця!
Дорогі брати і сестри у Христі!

Я, як священнослужитель автокефальної Української Православної Церкви, хотів би поговорити з вами про важливість молитовної підтримки наших військових захисників. У сучасному світі, де існують різні геополітичні конфлікти та загрози безпеці, наші військовослужбовці Збройних Сил України несуть велику відповідальність за захист нашої Батьківщини та нашого народу. Вони готові віддати своє життя, щоб ми могли жити в мирі та безпеці.

Тому важливо, щоб ми, як громада та віруючі люди, молилися за наших новітніх героїв. Молитва – це зброя, яку ми можемо використовувати для підтримки тих, хто знаходиться на передовій, щоб вони змогли здолати будь-які складності.

Крім того, молитва за наших військовослужбовців є проявом патріотизму та любові до Батьківщини. Ми молитвою допомагаємо нашим воїнам зберігати свої моральні принципи, віру та рішучість у боротьбі за нашу свободу та незалежність. Ми підтримуємо їх, молитвою та духовною силою, яка допомагає пройти складні моменти та зберегти віру в перемогу.

Духовність – це ще один важливий аспект молитви за воїнів добровольців. Молитва допомагає зберігати духовність та зближує з Богом. Молитва за наших військових – братів і сестер, допомагає кожному зберігати духовні цінності та розвивати віру. Це також допомагає відчувати співпричетність з нашими героями в комуфляжі та їхньої боротьби за нашу Україну.

Дивитися також

Отже, я закликаю вас, шановні брати і сестри, молитися за наших військових захисників та їхню міць, рішучість та перемогу. Нехай Бог благословляє їх та нашу країну, а ми продовжуватимемо молитися та підтримуватимемо у їхній боротьбі за мир та безпеку.

Молитва за Українську державу
Господи Боже наш, Ти Бог Єдиний на небесах і на землі, Ти володієш усіма царствами й народами. В руках Твоїх міцність і сила, й ніхто опиратися Тобі не може. Ти сидиш на херувимах і Тебе безперестанно оспівують серафими, тож що може проти Тебе людина? Приклони, Господи, вухо Твоє й почуй; споглянь очима Твоїми й побач злі наміри ворогів наших. Віримо, що Ти один Милостивий і Сильний, і можеш позбавити нас від рук їхніх. Ти зберіг раба Твого Давида від руки сильного, вкотре показавши, що сила Твоя в немочі звершується, і прийняв журбу серця Езекії, подавши йому продовження років життя. Подай же мир і спокій боголюбивому народові нашому, й не віддай нам за гріхи наші. Бо пам’ятаємо слова Спасителя нашого, Єдинородного Сина Твого й Господа нашого Ісуса Христа: «Всі, хто взяв меч, від меча загинуть». Тож не на зброю нашу, а лише на Тебе надію покладаємо, силу Твою відаючи. Ти твориш чудеса, від Тебе перемога й поразка. Даруй Україні нашій мир глибокий і непорушний, від війни та нашестя супротивників оберігаючи, й усе благе на користь душевну й тілесну подаючи.Бо Ти є Бог милості, Цар миру й Спаситель душ наших, і тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині й повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Автор:
протоієрей Роман Будзинський
Настоятель громади Святих Жон-Мироносиць
с. Почапинці Тернопільської області

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку