Зараз читаєте
Співчуття від імені голови “Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія” щодо теракту рашистів на українській ГЕС

Співчуття від імені голови “Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія” щодо теракту рашистів на українській ГЕС

Співчуття від імені голови "Фонду пам'яті Блаженнішого Митрополита Мефодія" щодо теракту рашистів на українській ГЕС

Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія висловлює своє співчуття і обурення в зв’язку зі стражданнями, завданими російськими силами в Україні. Вони виконують безжалісні дії, вбивають мирне населення, руйнують міста, обстрілюють ракетами та підривають гідроелектростанції, що спричиняє трагедію та невимовне страждання. Фонд намагатиметься надати посильну допомогу постраждалим і зменшити їхні страждання.

Голова фонду висловлює глибоке занепокоєння через жахливі злочини, скоєні російськими окупантами

Шановна громадо!

Від імені голови ГО “Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія”, Наталії Шевчук, я бажаю висловити наші глибокі співчуття постраждалим та обурення в зв’язку з непереборними діями російських окупантів, які вчиняють жахливі злочини проти України та її народу. Ми відчуваємо біль і страждання, які спричиняють російські сили своїми безжалісними діями.

Серед цих дій направлених на знищення всього живого є вбивства мирного населення, руйнування наших міст і сіл, обстріли ракетами, трагічна втрата невинних життів, знищення лікарень і безжалісні атаки на дітей. Навіть коли окупанти не можуть справитись з нашими Збройними Силами, вони підносять свою жорстокість до максимуму, підриваючи наші гідроелектростанції і затоплюючи десятки населених пунктів, що призводить до невимовної трагедії і мільйонів людських страждань.

Окупанти не знають меж моралі та гуманності, і ми, як український народ, повинні відповісти на цей виклик. Нашою невідкладною метою є забезпечення надзвичайної підтримки нашим Збройним Силам, щоб вони могли визволити українську землю від російського агресора. Тільки таким шляхом ми зможемо врятувати більше життів наших воїнів та мирного населення. Земля наших братів і сестер на окупованих територіях страждає від мін і руйнувань, а тепер до цього додається ще й стихійне, екологічне лихо – затоплення.

Наш фонд надаватиме негайну допомогу тим, хто постраждав і знаходиться в потенційній небезпеці. Ми спільно з іншими зробимо все можливе, щоб допомогти потерпілим і зменшити їхні страждання.

Нехай наша єдність та міць принесуть нам перемогу в цій нелегкій боротьбі. Разом ми зможемо зупинити російську агресію та відновити мир і справедливість на нашій землі.

Дивитися також
Збережи життя в собі: як збільшити духовні сили під час війни

З надією та вірою на перемогу прошу молитов за наших братів і сестер, що зараз у відчаї, горі, за тих хто змушений сьогодні залишити свої будинки і господарства, хто втратив рідних, хто допомагає і захищає – моліться люди за всіх і за кожного. Нехай той, хто, утримує життя кожного з нас – захистить та благословить, піднесе і огорне теплом Своєї любові та зниспошле нам незламне терпіння.

Наталія Шевчук,
Голова ГО “Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія”

Джерело – Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку