Зараз читаєте
Блаженніший Епіфаній очолив Божественну літургію на неділю про блудного сина

Блаженніший Епіфаній очолив Божественну літургію на неділю про блудного сина

Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній очолив урочисту Божественну літургію у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі в столиці в неділю про блудного сина. Під час служби він виголосив першосвятительське слово, молився за мир і безпеку в Україні, а також вшанував пам’ять загиблих захисників.

Молитва за мир і безпеку на Божественній літургії у Києві

У неділю про блудного сина, 3 березня 2024 року, Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній очолив Божественну літургію у кафедральному Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі столиці.

Предстоятелю автокефальної Української Православної Церкви співслужили архієпископ Луганський і Старобільський Лаврентій, архієпископ Харківський і Слобожанський Митрофан, єпископ Васильківський Єфрем, всечесна братія Золотоверхої обителі та запрошене духовенство.

Після читання Євангелія Його Блаженство виголосив першосвятительське слово проповіді та возніс особливу молитву до Господа в час, коли Батьківщина в небезпеці.

Дивитися також
Божественна літургія у дев’яту неділю після П’ятдесятниці

Також під час відправи лунали молитовні прохання за воїнів, які захищають Україну, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини і мирних жителів, які загинули під час війни.

Джерело: Українська Православна Церква/ Православна Церква України

© 2015-2024 Всі права захищені. Політика конфіденційності файлів та Cookie

Прокрутіть до початку